convocatoria 2 septiembre
Date: Thu, 3 Aug 2000 16:52:26 -0400
From: Rafael_Henares_González
http://www.ainfos.ca/
castellano | english

PREPARANT EL 26 DE SETEMBRE DIA ANTICAPITALISTA GLOBAL.

El passat dia 19 de juliol a les 19 hores ens vàrem reunir al local de Llavor d'Anarquia la gent que es mou al voltant del local i persones de Barcelona i d'altres localitats properes per parlar de la convocatòria del 26 de setembre de la cimera del Banc Mundial. Es va parlar del tema i es varen posar sobre la taula algunes propostes i idees i es va parlar de convocar una nova reunió per el dissabte dia 2 de setembre ja amb propostes concretes d'accions i de materials per portar a terme alguna cosa en comú.

CONVOCATÒRIA DE REUNIÓ DE LA XARXA D'AFINITAT ANARQUISTA.

El proper dissabte 2 de setembre a les 18 hores es convoca per part de la gent que es reuneix a Llavor d'Anarquia una reunió de la Xarxa d'Afinitat Anarquista amb l'únic punt de les jornades anticapitalistes del 22 al 26 de setembre. Al local Llavor d'Anarquia C/Mestres Casals i Martorell 18 baixos, 08003 BARCELONA, al Casc Antic de Barcelona, entre Sant Pere Més Baix i Carders (llavoratmenta.net).

Approve -ct jornada 11 septiembre 2000

1.- Versió en català.

El dia 11 de setembre d'enguany tindrà lloc a Melbourne (Austràlia) la reunió anual del Forum econòmic Mundial (WEF), grups antiglobalització de tot el mon, i especialment australians estan endegant una campanya contra aquesta reunió.

Que és el Forum Econòmic Mundial?.

És una organització del capitalisme internacional, fundada el 1971 a Europa, va prendre forma definitivament el 1987, està formada per més de 1000 corporacions multinacionals (des de la Microsoft dels USA, fins la Gazprom rusa), acadèmics, ministeris de comerç de governs nacionals i líders influents del mon dels negocis. És una organització molt influent, amb més poders que la major part dels governs sobre les persones, la economia, la educació, la alimentació i la salut de la gent.

Que es farà contra la reunió del S11 a Melbourne?

A Melbourne s'està organitzant una àmplia moguda de protesta, que inclourà des de manifestacions i accions directes, fins al bloqueig de la reunió, es demana solidaritat internacional per fer més efectives les accións. (més informació a http://www.s11.org, també hi ha una llista de discussió http://www.egroups.com/group/melb2000 ).

Que proposem?.

Com que no podem participar físicament, donat que el Grup DANONE és una de les 60 multinacionals més influents en el WEF, proposem una setmana de boicot actiu als seus productes durant els 10 dies que van del 1 al 11 de setembre.

Per què DANONE?

DANONE és la primera comercialitzadora de làctics i biscuits del mon, la segona en aigua embotellada, està, en origen, vinculada al nostre país i és una multinacional de l'alimentació, responsable amb escreix de l'opressió alimentària de la majoria de la població del planeta, de fet a molts dels països d'on treu els seus beneficis (13.293 milions de euros en 1999) la població infantil te un accés limitat als productes làctics, el grup DANONE ha obtingut el 1998, 1.104 milions d'euros a Amèrica del Sud y Mèxic i 851 milions d'euros a Àsia. Els seus productes són de consum directe i fàcilment prescindibles (al menys per un curt termini).

Amb quina finalitat?

Es tracta de mantenir la mobilització global contra el capitalisme, continuant les accions de Seatle, Washington, Okinawa i el 26 de setembre Praga, no per una actitud de mera protesta en negatiu, sinó per bastir un moviment anticapitalista global, no jeràrquic, sense líders amb la intenció de substituir la globalitat capitalista per un mon de llibertat justícia i solidaritat on la gestió de la vida individual i col·lectiva estigui totalment a les mans dels seus protagonistes, que garanteixi a tota la humanitat el màxim benestar i el màxim desenvolupament físic i moral, un mon on els recursos naturals, els medis de producció i el coneixement estiguin en mans de tots.

Barcelona, juliol del 2000. Llavor d'Anarquia, llavoratmenta.net, llavordaathotmail.com, C/Mestres Casals i Martorell 18 08003 BARCELONA (Casc Antic)

DANONE a l'Estat Espanyol:
AGUAS DE LANJARON SA, FONT VELLA SA, LU Biscuits SA, SAN MIGUEL, c/Urgell 240 08036 de BARCELONA.
DANONE SA, C/Buenos Aires 21, 08029 BARCELONA.
GALBANI sector Autopista, C/A Parcela 25, 08150 PARETS DEL VALLES.
ILTESA, Ronda JM Galvan Bello 16, 38009 SANTA CRUZ DE TENERIFE.
MAHOU SA, Paseo Imperial 32, 28008 MADRID.
SITEX TRES CANTOS, Avda. Industria 20, 28760 TRES CANTOS.

DANONE a Mèxico.
BONAFONT SA I DANONE DE MEXICO SA. Guillermo gonzalez Camarena num. 333, Col. Centro de ciudad Santa Fé- Delegación Alvaro Obregon, CP 01210 MEXICO DF.

DANONE a Portugal.
DANONE PORTUGAL, Av. De la república 7, 1050-186 LISBOA.

DANONE a l'Argentina.
VILLA ALPINA SA, BAGLEY SA, DANONE SA, Edificio Intercontinental Plaza, Moreno 877-Piso 14, 1091 BUENOS AIRES.

DANONE al BRASIL.
AYMORE PRODUTOS ALIMENTICIOS, Av Cardenal Pacelli 871, CEP 32210- 000 Contagem/Minas Gerais.
DANONE SA, Av Maria Coelho Aguiar 215, Bloco D- 8º andar- Centro Imperial 05804-900 SAO PAULO-SP.

DANONE a Colòmbia.
Industrials Alimenticias NOEL SA, Crac 52 num. 2, 38 MEDELLIN.

A internet http://www.danone.com


S11 reports | S11 | català | www.agp.org