Actuem contra el Fòrum Mundial de Davos!

Moviment de Resistència Global (Mrg)
http://www.pangea.org/illacrua/sensefronteres/1davos.htm

El Fòrum Econòmic Mundial (Wef, World Economic Forum), que es reuneix a Davos (Alps de Suïssa) anualment, es torna a reunir del 25 al 30 de gener. El Wef és la institució mundial on les multinacionals poden influir directament sobre els líders polítics. Es troben els 2000 líders del demà, com els agrada dir-se a ells, és a dir, un miler de top business leaders, 250 líders polítics, 250 intel·lectuals, incloent-hi premis Nobel, així com 250 patrons dels mass media.

El Wef es congratula d'haver jugat un rol de lideratge en l'acceleració en el procés de globalització econòmica tot i que al 90% d'ells no els ha escollit ningú. El Wef és la imatge clara dels poders econòmics, antidemocràtics i antisocials dominants en el món.

En els seus 30 anys d'història, el Wef ha facilitat nombrosos contractes i megafusions bilionàries a les multinacionals, ha propiciat la creació de l'Omc, que ja ha anunciat que la vol rellançar aquest any, i ha estat deteniment en el procés de liberalitzacions i privatizacions del món en l'actualitat.

Donada la importància estratègica del Fòrum Econòmic Mundial en el nou desplegament del capitalisme neoliberal en tots els espais geogràfics, polítics i socials del planeta, el nostre objectiu fonamental i el dels diversos moviments contra la globalització neoliberal és abolir-lo.

En contraposició al Wef, els moviments socials han iniciat aquest any l'experiència de l'organització el Fòrum Social Mundial, que es fa a Porto Alegre del 25 al 30 de gener.

A això s'han d'afegir mobilitzacions a Suïssa durant aquestes dates amb manifestació a Davos el dia 27. L'organització està treballant molt i ens inviten a "Venir a escalfar l'hivern de Davos", però també a fer accions descentralitzades allà on es pugui.

Si voleu anar a Davos o organitzar accions locals veniu el dilluns 15 de gener, a les 20.00 h a l'espai obert (C/ Blasco de Garai n. 2. Metro Poble Sec)

Més informació a:
www.under.ch/davos (mobilitzacions)
www.otherdavos.net (conferencia internacional)
www.davos2001.ch (observatori del wef des de les ongs)
www.forumsocialmundial.org.br
www.pangea.org/mrg (pàgina de l'Mrg - Catalunya)


WEF Davos 2001 | WEF NYC 2002 | AGP català | www.agp.org